7

Wat staat er op het menu?

Funky wraps met vegetarische kip, rundergehakt of falafel met rucola, rode ui, pomodori, home-made knoflooksaus en quacemole.
Desem-tosi's met boerenkaas en heerlijke toppings zoals spicy gember chutney of home made Jam.
Authentieke Flammenkuche uit Oostenrijk, een crispy bodem met creme fraiche, spekjes, uien en bieslook of een variant met bospaddenstoelenragout en truffelolie of quacemole en gerookte zalm....
Heerlijke broodjes met worst van Limburgs scharrel varkensvlees en homemade mosterd-mayo, balsamico ketchup of rode uien chutney.
100% runder hamburgers met een knapperig broodje, sla tomaat en homemade mayo.

Als u een borrel geeft dan hebben wij een groot assortiment met heerlijke zelf gemaakt happen. Deze worden altijd op originele wijze aan u gepresenteerd. Mooie dienbladen, verse bloemen.

Geeft u een etentje voor uw vrienden en ziet u op tegen het koken... wij kunnen een menu voor u samenstellen zodat u alleen nog maar de afwerking hoeft te doen.

Kinderfeestjes..... iedereen blijft hangen met een wijntje dus toch maar eten maken. Wij kunnen een grote pan met Indiase Curry maken of Heerlijke pompoensoep met broodjes. Deze komen wij bij u afgeven en na het feestje halen we de pannen weer op.